torsdag, december 02, 2010

En dejlig pige...


Da jeg var 18 år var jeg så heldig at få en kusine igen efter en lang årrække med en bunke fætre. Har da enkeltte kusiner imellem, men enten var de meget ældre eller jeg så dem sjældent. I dag er hun 15 år og en rigtig smuk pige. Jeg beundrer hende for at have hovedet højt løftet og med blikket rettet ind mod en fremtid hun selv tror på. Hun er den type der er sin egen lykkes smed. Hun er kreativ i alt hvad hun gør og det er også en kreativ levevej hun vil gå efter folkeskolen. Hun er ganske vist stadig teenager og har haft mange bumps på sit korte livs vej. Hun har næsten overvundet den værste krise i sit liv og er blevet mere selvsikker og sofikseret. Trods de 18 år imellem os kan vi sagtens få et godt grin sammen. Hun er et omsorgsfuldt menneske, og det er også derfor jeg valgte at hun skulle være Max' gudmor.

2 kommentarer:

  1. Godt billed af hende og godt sagt

    SvarSlet
  2. Husker godt da jeg så hende første gang. Hun bar en sød lille en der ville tegne og lege med os.
    Og den kage, mums. Ville godt smage den igen :-)
    heidi

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...