mandag, december 13, 2010

De lange nætter vinker foruden

Vi er begyndt på at lære Max at sove i sin egen seng. I næsten et år har han sovet sammen med os. Men det kan jo ikke blive ved. Helt adskilt fra os er han nu ikke, vi har flyttet hans seng ind på vores soveværelse.
Jeg sidder her i stuen ved siden af, og kan høre ham græde hjerteskærende . Jeg frygter laaange nætter de næste pr uger. Bær over med mig, hvis jeg snerrer og vrisser af jer. Ventilen kommer nok til at sidde løst. Max har altid haft besvær med at sove helt fra spæd af. Lige fra fødslen ammede jeg ham hver 2. time og de lange intervaller hvor han sov mere end 3 timer i træk kom først da han var et halvt år gammel. Så jeg var en levende zombie det første halve år. Men klarede både at holde jul hjemme ved os (med en masse hjælpende hånd fra familien) og en barnedåb med et voldsomt underskud af søvn, uden at blive skilt, blive sindssyg eller myrde nogen. Vi kom igennem det. Det håber vi også vi kan denne gang.

3 kommentarer:

 1. uhh...flot gjort.'
  ja det skal nok lykkes for jer.
  Han eren klog dreng.
  mor.

  SvarSlet
 2. Bare stå fast, selvom det er hårdt. Men mærker han din usikkerhed, bliver han også selv usikker på, om det her nu er ok.

  Faktisk ville jeg sige, at han er mere end stor nok til at kunne sove i sit eget værelse i sin egen seng, hvis I har sådan et. Nu skal I jo først igennem denne kamp, og når han så er tilvænnet, skal han igennem endnu en ( når han flyttes i eget værelse.

  Giv ham gerne en præmie for at være så stor og dygtig.

  ... og ja, jeg havde selv sådan en knægt, som ALDRIG sov.

  Held og lykke med projektet.

  SvarSlet
 3. Max kommer over et par nættet og vænne til at sove alenei egen værelse.

  Min neice har også ritualer hver aften godnat historie og blevet hos hende indtil hun falde i søvn. min lillesøster har bestemme at anna Victoria skal selv falde i søvn. først et par aften, hun skriger og græder, men hun kommer over og acceptere selv falde i søven to dage efter.

  Louise M.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...