fredag, november 26, 2010

Vinterstemningen

Foto: Ukendt

Jeg er ikke vild med sne og hader kulde. Jeg har været på ski en gang i mit liv og jeg var elendig til det, og har svært ved at se pointen ved at suse ned ad bakken med fødderne klemt inde i plastikstøvler, som den eneste der forhindrer mig i at brække begge ankler. Ved godt at det ser kønt ud og fremkalder folkets indre legebarn. Hvilket kun er godt. Men jeg er vild med vinterstemningen. Tempoet bliver skænket ned. Folk er mere hjælpsomme. Så er der en hel måned til hvor det er tilladt at råhygge med hinanden. Forstås sådan at man giver sig tid til hinanden og det har man brug for i børnefamilier især. Hvis man da ikke flagerer rundt til det ene julearrangement til det andet, spiser jeg til forstoppelse og køber julegaver klokken panik lillejuleaftensdag.

Vinterstemningen kom til mig i morges, da Max heller end gerne kl. lidt før halv otte ville afsted til børnehaven. Det var stadig buldermørkt, men en tung måne lyste ned. Det fik de tyste hvidklædte veje omkring Frydenlund til at glimte som små juveller, der klædte selv de mest grimmeste betonveje at have vinterkåben på. Der er ca. 200 meter til børnehaven, men det tog os 20 min at gå. Der var mange ting at kikke på. De glimtrede iskrystaller. En skade der spiste af en frøbold. Hvor blomsterne er henne. Hvorfor man siger av når det både er for koldt og for varmt. Hvornår man siger godmorgen eller godnat til månen. Jo, det er en lille filosof jeg har. En dejlig en af slagsen. God fredag til jer alle.Man viser hele gebisset her i huset!
Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...