mandag, november 08, 2010

Miniserien


Dagen i dag er tilbragt med at se en gammel miniserie. Tv-serier, både nye og gamle har fået en revival til billige penge i diverse supermarkeder. for to måneder siden kom så miniserien i Coop's butikker. Jeg kan tydelig huske at jeg så serien som barn og der startede egentlig min fobi for krokodiller/alligatorer. Jeg er pisseræd for det slags rovdyr, også selv om jeg højst har set en levende alligator to gange i hele mit liv. Jeg havde mareridt om den stakkels Stephanie Harper der blev tygget af en krokodille, så hun var halvdød og vanesiret for livet. Så jo, ser man noget uhyggeligt som barn, kan det sagtens præge en for livet. Men altså... Serien er stadig god selv om det hele er 80erkikset og nogle af skuespillerne kunne godt trænge til et dramakursus. Jeg kan varmt anbefale "Slanger i Paradis" eller "Return to Eden" som det også hedder. Der er kommet en efterfølger eller faktisk to af miniserien, og hedder "Stephanies hævn del 1" og Stephanies hævn del 2". Dem køber jeg nok på et tidspunkt.

2 kommentarer:

  1. Den kan jeg godt huske....hendes mand er bare et gennemført dumt svin og samtlige har gennemskuet ham lææææænge før han forsøger at slå den stakkel kone ihjel. Og da hun kommer tilbage er det kun hendes gamle hest der kan genkende hende....eller husker jeg forkert?
    Kh karen

    SvarSlet
  2. Du husker næsten korrekt, hushjælpen Katy genkendte hende også. Men ja, det var hesten King der genkendte hende først.

    Jep - han var et gennemført dumt svin og det kunne man se med et halvt øje.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...