torsdag, oktober 07, 2010

Uglen der blev færdig


Så fik jeg lavet mit ugle-broderi færdig. Det tærede godt nok på min tålmodighed. Jeg har en øm skulder, af at gøre den samme bevægelse hele dagen. Om jeg vil brodere igen? Jo da, men næste gang må det gerne være et lille et til at starte med. Et MEGET lille et. Men det er først om lang tid. Respekt til dem der kan brodere korssting med tyndt garn. Fætter klogsen her skal forvandles til en pude.

2 kommentarer:

  1. FLOT arbejde!!!! Hatten af for dig. Jeg har ikke broderet siden jeg var barn og lavede en hest!
    P.S. Hvad sker der lige nu for tiden med folk og ugler? Der er ugler alle vegne. Bare kig i ugebladende!!

    SvarSlet
  2. Ja, jeg ved det. Ugler er helt vild in. Det har det været i godt over et år. Måske fordi ugler er søde at se på, af en rovfugl at være. Samt symboliserer den visdom.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...