mandag, oktober 04, 2010

Lyserød lyserød lyserød

Øverst venstre mod højre: Plastikæsker i pink farver. Lyserød nøglering og ditto briller. Plastiktaske med hårtørrer i. I midten: Bogen "Elsk dit hjem" af Ranita La Cour - ganske god. Kan anbefales. Bemærk lyserøde striber i dugen. Nederst fra venstre til højre: 2 malerier jeg og Doug har lavet på vores et års kærestedag. Søde minder. Grisefamilien strikket af Mette - givet til Max, samt plastik isvaffel. Lyserøde og pink elementer i mit klædeskab.Jeg blev tagget af Anette for et pænt stykke tid siden, undskyld søde! Hun bad mig om at tage en runde i hjemmet for at fotografere en farve i hjemmet, og min er som I kan se, lyserød. Jeg troede at det ville blive svært at fotografere noget med den farve, da jeg er i mindretal herhjemme. Men vi har faktisk flere lyserøde/pink elementer herhjemme end jeg først troede. Legen er faktisk god, og jeg vil hermed tagge Hybel, hun har kendt mig længst af mine veninder. Din farve skal være... Bare rolig, jeg vælger ikke din hadefarve. I anledningen af efteråret skal du fotografere ORANGE! Håber at du vil være med

3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...