onsdag, oktober 27, 2010

Kvinder med kurver - Mia Tyler

Mia Tyler er en 32 årig plus size model og ofte benyttet i USA, hun er ikke så kendt i Europa bortset fra en H&M reklame fra 2009. Hun kommer fra en berømt familie, og deler gener med skuespillerinden Liv Tyler (Armageddon, Ringenes Herre etc.) Hendes far er ingen ringere end Steven Tyler fra Aerosmith. Det er der hun har arvet hårfarven og de berømte trutlæber. Hun er udover at være model og sangerinde Hun har en god stemme, hun lyder som sin far hvis han ikke havde sin whiskey og røg stemme, så er hun faktisk uddannet advokat. Men ikke en uddannelse hun har brugt.

Mia er den vilde af de to søstre og slægter sin far mest på med indtagelse af alkohol. Samt dårlig mad. På et tidspunkt nåede hun op på 105 kg og det var meget, selv i plus size regi i USA. Hun medvirkede i et show der hed "Celebrity Fit" og tabte en hel masse. Nu er hun en størrelse 12 (str. 40) igen og har atter modeljobs. Men det skal siges at de retoucher en masse på hendes hud, da hun har tatoveringer over det hele. Hun er fortsat en "bad girl" og i øvrigt stor fan af sin storesøster.

15 kommentarer:

 1. Hun er en flot pige! Har set billeder af hende og tænkt, at hun minder mig om nogen....nu har du opklaret mysteriet for mig - det er søster, som jeg har set ca 200 gange i ringenes herre ;o)

  SvarSlet
 2. for beginners like me need a lot of reading and searching for information on various blogs. and articles that you share a very nice and inspires me .
  cara menggugurkan kandungan
  obat aborsi
  kalkulator kehamilan

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...