torsdag, oktober 21, 2010

Halloween barn

Efterårsferien er sørme gået hen og blevet kommerciel. Det er utroligt at forretningerne kan tømme forældrenes pengepunge i børnenes skoleferier. Man kan snart ikke bevæge sig noget som helst steder uden at se oftest grimt udskårne græskar, kunstig spindelvæv og plastikedderkopper overalt.

Dengang jeg var barn.... I 1800 tallet og hvidkål betød efterårsferien at jeg enten tilbragte tiden på en institution fordi mine forældre skulle arbejde (det skulle de oftest) eller at vi skulle besøge familien på Sjælland, og så heller ikke mere. Selvfølgelig var det hygge i mine efterårsferier, men det var ikke noget med spøgelser, hekse, trolde, ånder, edderkopper osv.

Før I begynder at tro at jeg er en mavesur hyggehader - så har jeg ikke sagt at jeg ikke elsker det. Jeg æææææælsker det. Men hvorfor skal det koste FOR mange penge? Men jeg kan ikke helt lade være. Så er det jo at stjernebarnet er et halloween-barn. Det skal da fejres! Om en lille uge bliver han 3 år. Det fortæller han mig hvor dag. Supersødt.

2 kommentarer:

  1. Du har glemt at nævne efterårslejr i Boserup. :-) Og ja det var slet ikke noget Halloween halløj, dengang vi var små.

    SvarSlet
  2. Du har også glemt at det altid var far der havde efterårsferie mens det Var mor der gik på arbejde.
    Far der lavede alt det spændende mad med porrer og løg i en suppe..hehe...
    så du spurgte hvornår jeg begyndte at lave mad for du var så træt af det....men deter rigtig ingen det her orange halloween.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...