søndag, oktober 03, 2010

Der var besøg fra Svendborg i dag og de havde nogle gaver med. Max' fik en flyverdragt i fødselsdagsgaven på forskud. Men det jeg er mest begejstret for er disse tre bøger af Jakob Martin Strid. "Mustafas kiosk og andre rim for børn", "Min mormors gebis" og "Lille Madsens hus blæste væk". Jeg er vild med hans sprogblomster, så det er bestemt bøger jeg er glade for, nå nej, Max er også glade for dem. Dougs farfars lillesøster er i øvrigt i familien med forfatteren. Cool!

Farmor og Max hygger sig stort!

Den lille Bellis

Svigermoren og mig - fotografen er Max. Ikke værst. Må jeg minde jer om at han endnu ikke er fyldt 3 år? Det er mig til højre hvis nogen skulle være i tvivl.

1 kommentar:

  1. hehe..ja i ligner hinandan...
    Sikker på manden i dit liv har valgt en der er som dig der ligner hans mor...:-)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...