onsdag, september 08, 2010

Vævning - den næste nye håndarbejdetrend


Som barn gik jeg på fritidshjemmet i den landsby jeg voksede op i og der var kreativiteten og leg i højsædet. Faktisk meget Rudolf Steiner inspireret pædagogik på fritidshjemmet. Der blev lavet ler, syet tøj, strikket, snittet i træ og meget meget mere. Men et af dem var vævning. Det synes jeg var og stadig er fascinerende. Så en dag så jeg at der var en væv til salg på QXL til rørende billige penge og ovenikøbet en ISA! Det er hvad der blev brugt på fritidshjemmet, hvis man ikke lige brugte et træbræt med en masse småsøm foroven og forenden. Der fulgte også en bog med. Jeg glæder mig til at gå i gang, når jeg er færdig med.... Strikning, knytning, maleri, at tegne, lave kort og meget meget mere.

3 kommentarer:

  1. Det kan jeg stadig godt huske. Da jeg var lille. Jeg elskede at flette det sådan :)

    SvarSlet
  2. Ja - selvsagt! Undrer om min mor stadig har min gamle lille væv?

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...