torsdag, september 23, 2010

Rodet knold

Jeg fik jo klippet noget nær 15 cm af håret efter brylluppet, og det var bestemt tiltrængt. Men jeg vil gerne have langt hår igen. Lige nu er det til lidt over skulderen og jeg er jo rimeligt praktisk i påklædningen, så håret bliver altid byltet ind i en knold. Sommetider er det så rodet at jeg har uglereder i hobetal (jo, jeg børster skam håret flittigt, men sådan er det bare...) Så jeg har lært at sætte en pæn knold. Det kan godt se stramt ud på 3. dagen, for jeg vasker håret ikke så ofte. Det lyder som om jeg ikke vasker mig, men det gør jeg altså. Jeg slider bare ikke på håret. Men den her messy bun turtional er genial. Især hvis håret skal være lidt pariser-chik på den fede måde. Ved I hvad hemmeligheden er? Beskidt hår. Det vil sige håret dagen efter et hårvask er det bedste at sætte hår til. Det har flere frisører bekræftet over for mig. Så spar på shampooen og vask hår hver 2. dag i stedet for. Her er det.

10 kommentarer:

  1. tørshampoo, tørshampoo! :) vivien

    SvarSlet
  2. tørshampoo, tørshampoo! :) vivien

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...