onsdag, september 08, 2010

Mobil gennem tiden

Se hvad jeg fandt i mine gemmer. Alle mine mobiler siden jeg blev trådløs i 1998. Kun to mangler jeg, og det var min forrige mobil en HTC Desire og en skrigpink Motorola jeg havde for 3 år siden, som jeg desværre mistede. Den yderst til venstre er min første, en blå Motorola. En meget robust sag, kan kun gemme max. 15 smser ad gangen, absolut ingen MMS og smileys skulle man selv lave. Tastaturet er hård, så der skulle ikke taste lange smser og slet ikke på rekordtiden. Men den var den eneste mobil jeg kunne høre med mine gammeldags analogiske høreapparater. Den i midten er 3G, den første videomobil der kom til DK, og der bredte sig som en epidemi blandt døve og hørehæmmede i 2001. Den var faktisk solid og hård som en mursten. Jeg brugte den i bum bum.... 4-5 år før jeg blev træt af designet. Men den virker faktisk endnu. 
Det gør de allesammen. Den yderst til højre er den nyeste jeg har, en jeg har anskaffet efter jeg tabte min HTC Desire. Den er en Sony Ericsson Elm, inventaret og coveret er lavet af genbrugsplast. Så mobilen er "grøn". Hvad mon min næste bliver? Iphone 4 kunne jeg virkelig godt tænke mig, men koster spidsen af en jetlager. Måske bliver der en Sony Ericsson igen. Den har jeg haft flest af og kan finde rundt i uden at have øjnene på skærmen.

8 kommentarer:

 1. Hehe, den miderste havde jeg også i en periode! Ægte videofon-venlig mobiltelefon!

  SvarSlet
 2. Det var en nostalgisk gensyn med de gamle mobil, som min kone viste mig i dag.

  Min allersteførste mobil var vist en Mobilix... Men jeg kunne ikke husk helt præcis. Jeg tror at jeg har haft mindst 10 mobiler siden året 2000...

  Få en nostalgisk indblik for mobilens historie på her:
  http://www.stornotime.dk/sider/mobilhistorie.htm


  /Doug

  SvarSlet
 3. Har også selv haft en 3G som holdt i 8 år før nogen skubbede den på gulvet og satte en bænk oven på den i gymnastiksalen på CBG. Jeg var MEGET ærgeligt, da det var en solid og pålidelig mobil, der nåede at blive en tur i vaskemaskinen 2 gange samt 10 minutter i tørretumbleren og stadig virkede, indtil den som sagt måtte lade live under en bænk. Min absolut bedste mobil nogensinde og ingen har siden kunne måle sig med den. Lige nu har jeg en ganske enkel Nokia, der kan to ting (udover at ringe): sende sms og modtage.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. jeg har haft også Nec - videotlf i de perioder. har haft nokia 3210, nokia 2x3310 og nokia n73. Nu har jeg IPhone 1.gen

  Louise M

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...