mandag, september 27, 2010

Lidt fra hverdagen...


Jeg har brugt min tid hos aktivitetscentret de sidste par uger for at lære at bruge min symaskine. Jeg har foruden for syet Max' bukser, også lavet en par nøglekæder. Mere som øvelsen. Jeg har set flere rundt om i blogland lave noget lign., og det så nemt ud. Det ER nemt at lave. Jeg har flere små projekter på vej - oppe i mit hoved. Men jeg bliver nødt til at tage en ting ad gangen. Gid jeg var bedre  til at sy og havde ti arme!

Max er igen blevet syg, han har lidt feber, men børnehaven valgte ikke at bede os om at hente ham i dag. Så der skal hygges om ham imorgen, han tager fri fra børnehaven. Hvis han har det nogenlunde, skal han da helt sikkert med til aktivitetscentret imorgen. Det bliver sjovt for de andre at se, hvor stor han er blevet.

Forresten, jeg lovede jo for 14 dage siden at fortælle hvad der ville ske med mig. Men der kom en masse ting i vejen, og jeg fik det aldrig fortalt. Kun på facebook, men det er ikke alle der er facer. Jo, for 14 dage siden besluttede jeg at droppe sukker, også frugt. Det har holdet, og imorgen spiser jeg igen frugt. Det er en længere historie om hvorfor jeg gør det. Men kort fortalt er det for at få mit sukkerforbrug ned til et minimum.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...