lørdag, september 04, 2010

Husker du....?

 Jeg er blevet tagget af Malene

 Dette er en tagge-leg. Her er reglerne:


Din overskrift skal være : Husker du...?
Vælg en kendt person du så i tv som barn, og som har gjort indtryk på dig på den ene eller anden måde, enten fordi denne person var pussig, anderledes, sjov eller inspirerende, det bestemmer du selv.
Skriv hvorfor og hvordan og sæt et par billeder ind så vi andre kan se/genkende ham/hende.
Tag derefter mindst 2-3 andre.

Jeg tagger Den anden Malene og Maria De er lidt stille på deres blog, så jeg prøver at puste lidt liv i dem.

Jørgen Clevin

 En af de stemmer jeg huskede som lille før jeg blev døv var Jørgen Clevins brummende stemme. Han var sådan en rar og blid mand. Han talte lavt, brummede, nynnede og småfortalte tingene på sin egen sindige måde. Talte aldrig ned til børnene Han kunne gøre noget helt fantastisk med en mælkekarton, en papirclips og en saks. Han kreerede utallige papirting, dekorationer og hvad hans fantasi ellers kunne ryste op med. I disse tider hvor alt handler om genbrug, DIY og så videre, må han jo nærmest være en foregangsmand. Jeg læste engang i en artikel i et interview med hans datter, hun fortalte om sin far og der var lutter pæne gloser hun tillagde ham. Det glædede mig at manden bag de dygtige hænder levede op til mine forestillinger om ham. Her er et klip. Han er forresten uddannet folkeskolelærer og har arbejdet med børn i mange år. Han skrev utallige bøger og hæfter, men var faktisk også illustrator og forfatter, især til "Strudsen Rasmus", en tegneserieklassiker. Han døde i 1993, 73 år gammel.

3 kommentarer:

 1. Ja. jeg husker ham glimerede. elskede de udklip og tegning han lavede på tv. jeg var ked af det, da jeg hørte at han døde den gang. suk. Tv mistede en skat da han døde.
  men jeg vil altid huske ham i tv og hans gode humør. :)

  John

  SvarSlet
 2. Uha, ja jeg kan huske du altid sad og så ham arbejde på tv.
  Han nynnede også kan jeg huske.
  faktisk vældig beroligere og ham så jeg også selv som barn

  SvarSlet
 3. Åh ja ham husker jeg også. Han gjorde min barndom lidt sjovere og jeg fik faktisk prøvet mange af de ting han lavede, bl.a et hovede der slugte "spagetti"..haha. Jeg kneb en tåre da han døde her for mange år siden.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...