fredag, september 24, 2010

Endnu en til samlingen

Sig goddag til Yoshi! Endnu en japanerinde til min samling. Hun står for held og lykke. Er hun ikke fin? Hun kan være sammen med Toki (forandring), Yori (tillid), Emi (forbindelse) og Tikara (berigelse) Jeg laver snart en sættekasse til mine små pusser.

3 kommentarer:

 1. Så de er en slags skytengel eller sådan noget?
  ved at Japan har mange af disse.
  men jeg ved ikke ret meget om dem. men håber det bringer lykke til jer. :)

  John

  SvarSlet
 2. Hvor er den fantastisk. Jeg vidste slet ikke, at man kunne få sådan nogle.

  SvarSlet
 3. har set de skønne før, hvor var det nu man kunne få dem. Ønsker mig også nogle søde japanske engler...

  Go' weekend til jer alle 3.

  Kram
  Hybel

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...