onsdag, september 29, 2010

Det rene portræt

Taget af Max i lørdags - ret godt taget for mors makeup-frie ansigt med store kinder og dobbelthage er med på billedet!

I morgen skal Max til Ree Park med børnehaven. Det håber vi da. Men han hoster som en sælhund med halsbetændelse lige nu. I dag var jeg i biffen med manden, og vi så "Salt". Man kan mene om Angelina Jolie som man vil, men hun er sgu en hård nitte som actionheltinde. Den kvindelige udgave af Jason Bourne, omtrent. Nå, men jeg spiste kun et æble under forestillingen og jeg havde ikke speciel længsel efter at have mine fedtede fingrer i en pose selv blandet "sukkersøm til min ligkiste".  Det er da ret godt gået. Men som et medlem af AA vil messe "En dag ad gangen". Så det gør jeg nyder sejren med et glas vand. Med kulsyre og citron, så frelst er jeg nu ikke.

3 kommentarer:

 1. Ree Park ville jeg gerne opleve. Min sønnike var der med efterskolen i foråret og var helt væltet omkuld af oplevelsen med de aber, som bare kom hen og satte sig på skuldrene, mens de prøvede at hapse mobiltelefoner og slik op af lommerne.

  Jeg synes, at det er et godt billede !!

  SvarSlet
 2. Fantastisk fotograf du har i Max, mor ser altid bedst ud, når det er sønnen som har taget billede ;)

  Hybel

  SvarSlet
 3. Ej Elisa nu tripper jeg altså lidt *G* Du ved selv hvorfor

  -Anette

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...