torsdag, august 05, 2010

På opfordring...

På utallige (ca. 2!) opfordringer viser jeg nu det billede der gemmer sig på væggen i det tidligere indlæg. Jamen det er bare et billede af Doug og mig. Det er taget i Berlin i 2008, da jeg var en nybagt mor og Max kun var 5 måneder gammel. Alt vand i kroppen var forsvundet og de overflødige kiloer blev ammet væk af Max og på det originale billede ser man faktisk mit kraveben stikke ud. Doug havde også tabt sig en masse (for lidt søvn pga. Max og masser af grøntsager og smoothies og absolut intet sukker - meget kernesund familie-agtig!). Billedet er taget af Poul Erik Østergaard, som nærmest er fast familiefotograf hos os. Jeg kan jo, for gud ved hvilke gang jeg har sagt det, lide farver og postmoderne kunst, så skulle der noget Warhol inspireret på væggen.

Det fik vi så lavet til 699 kr. hos en netshop og det er faktisk billigt. Den er i plakatstørrelsen. Jeg kan desværre ikke huske hjemmesiden, men noget lign. laves hos Illux

3 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...