tirsdag, august 17, 2010

Outfit # 2 KMK

Billedet er ikke lige i topkvalitet og jeg ligner en der er med i en Captain Morgan reklame, men det er for at vise mine støvler.
Sort strækleggins fra ZJ Denim - købt i Solo, helfiguret sort kjole trekvarte ærmer fra Masai - købt i Magasin. For at bryde alt det sorte har jeg brune støvler med hæl på og for at "connecte" det hele har jeg brunt læderarmbånd på og håret er samlet af en brunt Eva Peroni for Deichmann spænde - købt i Magasin. Jeg har min navnekæde på som er en del af Dougs morgengave på og en ekstra kæde med mørkegrønt dråbeformet vedhæng på.

Det er i øvrigt en uskrevet moderegel om at man IKKE bruger brunt fodtøj når man har sort tøj på, men da jeg kun har et par i brunt og i øvrigt ikke har lyst til at følge kritierne for slavisk, så har jeg det på. Basta. Det er mode at hoppe i maxi-kjoler og i føre sig uanede meter stof der sagtens kan konkurrere med en Hare Krishna outfit. Det er pænt til de slanke, men sådan en lille tyksak som jeg skal have alt det hjælp skrædderkunsten kan præsentere og kjolen jeg har på er figursyet så man får en talje. En illusion af taljen.

14 kommentarer:

  1. Du ser super godt ud!! Og jeg holder meget af tøj fra Solo..nede i kælderen naturligvis. Og man kan sagtens bruge brune sko til sorte bukser.Det har jeg selv fundet ud af, men det kommer også an på hvad det er for et outfit man har på.
    Kunne sagtens finde på at shoppe det samme tøj som du har der. Og fik jeg sagt at læderarmbåndet bare er for sejt?!! :)

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...