torsdag, august 12, 2010

Mit første Amio køb

Her er billeder af mit første køb hos Amio og det er den dygtige Kristine fra denner her blog Hun sælger blandt andet også ringe, som hun laver selv, og de er rigtig flotte, meget organiske. Havde jeg lomme fuld af penge, havde jeg købt flere ting hos hende.

Den var fint pakket ind - og man følte at man fik en gave, til Klejs fra Klejs!

Det er et læderarmbånd, farven har jeg selv valgt. Mørkebrun og det er med "guld" tryklås.

Det står KLEJS på armbåndet. Det er for at minde mig selv om at jeg stadig er mig, en Klejs. Trods jeg er blevet fru Madsen, nogens datter, mor, søster og så videre.

5 kommentarer:

 1. Jeg er da nødt til kommentare jeres billede, på forsiden, det er et vidunderligt shot!

  Og en fint armbånd også

  SvarSlet
 2. Åh åh hvor er den bare for feeed!! Jeg elsker den! Klejs er det mest cool navn i verden. a jeg gik på efterskole fik jeg navnet Klejs trykt på mit sportstøj. Mine sønner bruger også kun Klejs som efternavn, fordi det er sådan et cool navn. Begge drengene har fået trykt en sweatshirt hvor der står Klejs på. Vi er stolte af det flotte mellenavn/Efternavn. Nu har jeg heddet det som mellem navn i 18 år og som efternavn i snart 21 år og det er stadig verdens bedste navn :)

  SvarSlet
 3. Hvor originalt... og så får det sikkert en super lækker patina med tiden..

  Og din header er så fint!

  SvarSlet
 4. Maiken & Stine: Ja, jeg er også glad for billedet - det får lov til at være der længe.

  Malene: Klejs er det bedste navn, så godt at Doug også har navnet nu. :-)

  SvarSlet
 5. Tak jeres oldefar på mors side da det er fra ham i har navnet Klejs

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...