søndag, august 22, 2010

I heart FLY London
Hvis jeg vandt i Lotto - ville jeg købe mig fattig i disse sko.
Så forleden til min fars 60 års fødselsdag, at svigermoren har et par superfede grøn/lilla lakpumps på og det klædte hende vildt godt. Kan sagtens huske min første par FLY London. Det var i 1998 og jeg var på vej hjem til mine forældre på et weekendbesøg da jeg studerede i Odense og der var god tid til bussen kørte. Jeg gik omkring Guldsmedgade og pludselig så jeg dem. Sort og hvid pumps med 7 cm hæl og skoene havde gule stiklinger. Jeg var solgt og måtte have dem. Gik ind i forretningen og prøvede dem. Passede som fod i hose og de var på udsalg. 600 kr. måtte jeg af med og der var en helvedes bunke penge for mig dengang da jeg var på SU. Men jeg købte dem og de levede lykkeligt på mine fødder til de var helt nedslidte og udtrådte. Købte et par mere i brunt med kilehæl og det holdt også længe. Men i de seneste par år har jeg ikke haft noget FLY London på fødderne. Må spare op til et par- Men svigermoren, ja hun har god skostil!

6 kommentarer:

  1. Flotte sko! Og hatten af for at du kan gå med dem.

    SvarSlet
  2. Ja, flotte og dyre - så de er kun drømme. Tja... Jeg kan ikke være i dem i en hel dag. Så får jeg opsvumlede ankler som en gravid.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...