mandag, august 30, 2010

Doug - min smukke mand

Disse pasbilleder hænger på køleskabet - den første er fra 1997, da var han bare 15 år og det var til hans knallertkørekort. Den anden er fra hans efterskoletiden i 1999 og den sidste er fra februar 2010 til hans studiekort.Man kan tydeligt se forandringen. Hårgrænsen der flytter sig nordpå og ansigtet får mere karakterer hen mod en voksen mand. Yessir - han er min!

4 kommentarer:

 1. Sjov se på de billederne af Doug.

  Knuz
  Louise

  SvarSlet
 2. Louise: Ja, det er det. Kunne godt ærge mig at jeg ikke lærte ham at kende mens han havde hår. Hehe.

  SvarSlet
 3. Louise: Ja, det er det. Kunne godt ærge mig at jeg ikke lærte ham at kende mens han havde hår. Hehe.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...