fredag, august 27, 2010

Autnumn Thoughts

Der var kun 6 grader i morges da jeg afleverede Max i børnehaven. Efteråret holder snart sit indtog, for jeg kan se spæde agern på egetræerne udenfor og bladene har gulnede kant og ormehuller. Der er blevet lovet varmere vejr i næste uge. Men den friske duft af sommeren er forsvundet og erstattes af den tunge og gærede duft af æbler og af tung muldjord.

Jeg glæder mig til farveeksplosioner af gul, orange, rødt og gyldent, efterårssolen, drivende skyer og sølvgrå himmel. Men jeg glæder mig bestemt ikke til regn, blæst og lange næser. Det er også årstiden hvor Max fylder år og vi er allerede begyndt at planlægge festen. Ideerne myldrer frem for man fylder kun 3 år en gang i livet. Han er nu en lille dreng, ikke længere min baby. Det har han sagt flere gange. "Mor! Mig ikke baby. Mig en dreng" Mors lille skat, om du så er 14, 30 eller 55 år, du er stadig mors baby.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...