fredag, juli 23, 2010

Kærlighedsstatements

Føler mig som en gammel krane eller sådan noget. Bliver helt snerpet og "arj - det skrev de bare ik!" over nogle af dem på min FB vennelistes statements. Det er som regel dem... Ja, ret unge, MEGET unge venners kærlighedserklæringer til hinanden. Oftest er der mellem to veninder og de er som regel 14-16 år Det kan lige være...

JEG ELSKER DIG HØJT!
JEG ELSKER DIG HØJERE.
UMULI! JEG ELSKER DIG BARE SÅ MEGET.

DU ER DEJLIG OG SMUK!
SKAT! LOVE U 4EVA, ÆLSKER DG OGSÅ.
VIL GØRE ALT FOR DIG SKATTER!

Helt ærligt, det er vilde erklæringer de slynger ud med. Hvad gør de så når de endelig oplever rigtig kærlighed? Hvad ved en 14 årig om kærlighed? Ja, jeg spørger bare.

I øvrigt - hvorfor h... bruge STORE bogstaver? I mine øjne er det som om man RÅBER ordene når man anvender store bogstaver. Sig det normalt, ellers er det som et rent Jomeo og Julie, eller øh... Julie og Julie!

Kranen takker af...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...