søndag, juli 04, 2010


Der er ingen hemmelighed at jeg er en kvinde med masser på sidebenene. Jeg har sådan set ok med det, selv om jeg som mange andre godt vil tabe mig. Men nu er det ved at være aktuelt. Jeg føler mig som en 70 årig om morgen og har meget ømme fødder hver eneste dag. Det er ikke svært at regne ud hvorfor mine fødder gør ondt. For 5 år siden kunne jeg sagtens hoppe op på en par stilletter og danse med dem på hele natten. Men efter en fødsel og en vægtforøgelse er det begrænset hvor meget og hvor længe jeg kan være i sådan et par. Så heldigvis er kilehæl in nu og noget jeg kan klare. Selv om jeg kommer til at tabe mig, vil jeg aldrig kunne blive en str. 38 igen. Det tilhører fortiden. Men jeg kan sørge for at være en sund person med masser af former. Det er trods alt bedre end at være tynd, men fed omkring organerne.
Jeg må leve med den krop naturen og generne har mikset frem. Jeg kunne sagtens skrive en lang liste over de minusser jeg har, såsom kort hals, muffintoppe (deller på maven), kraftig hårvækst på benene. Men jeg ser på plusserne i stedet for. Jeg har flot hår. Dejlige blå øjne. Pæne tænder. Små fødder. Et pænt smil. Pæn hud. Og så videre. Og så videre.

Der er i den grad kommet fokus på kvinder med kurver, og det er kun godt. Det viser mangfoldighed blandt mennesker. Bare så længe man er sund, så er det ligemeget at man ikke ligner noget fra et modeblad.
Det gælder om du så er tynd, tyk, hvid, sort, høj, lav, EMO, poptøs. Alle er unikke.

4 kommentarer:

 1. Lige præcis!!! :D

  SvarSlet
 2. så enig med dig.
  så længe man er glad for sig selv så skal det nok gå. :)

  John

  SvarSlet
 3. Godt sagt, Elisa. Jeg er helt med i det du siger. Det er vigtigt at fokusere på det positive ved sig selv. Kun sådan virker man positiv på andre mennesker.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...