tirsdag, juni 08, 2010

Walking in wedges


Dem der kender mig, ved at jeg elsker sko. Disse er nyeste, købt billigt af en kvinde der er gift med en kendt århusiansk fodboldspiller. Hun har end ikke brugt dem. De er med lidt hæl og i wedges stil. Passer lige til mig. Som fod i hose, så at sige. Hvorfor har jeg hæl på i dag? Fordi jeg skal ind og se SATC 2 sammen med en veninde i dag, lige om lidt ret faktisk. Så man skal dresse sig lidt op til disse fire kvinder. Hvorend jeg gerne vil, så kan jeg ikke iføre mig stilletter - mine fødder er mærkeligt bygget. Men wedges kan jeg sagtens gå i.

6 kommentarer:

 1. I like them. :) Jeg elsker sko med kinahæl. Hedder de også wedges? Har aldrig hørt om ordet.

  SvarSlet
 2. Heller ikke her, men man lærer en masse ved at finde bryllupssko på nettet. Jeg er nærmest autodidakt skoekspedient efter måneder på nettet.

  SvarSlet
 3. Er det mon ham der den bette Tømming fodboldspillerens kone?
  Var det ikke noget med de skulle skilles?
  Hørte det på arb.
  mor

  SvarSlet
 4. Elsker skoene..... skøn farve. :-)

  SvarSlet
 5. De ser meget behagelige ud selv om der er lidt hæl på. Håber du havde en god pige-tur?

  SvarSlet
 6. Mor: Nej, det er ikke Tøftings kone, eller snart hans X-kone.

  Nadia: Yep. De er fine.

  Malene: En ok tur. Filmen var... ldit lang og tøj og sko var vilde. Men jeg synes at det mangler "something" i selve historien. Men jeg tilgiver hvis Michael Patrick King laver en SATC i London.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...