fredag, juni 11, 2010

A small step...

I morges da jeg tog bleen af Max sagde jeg, "du er ved at være en stor dreng, nu kan du øve dig. Skal du tisse, er der en potte derude på gangen". Jeg satte ham ned fra puslebordet og han pillede hen til potten og afleverede en flot tissebue ned til potten (og lidt rundt omkring også, man er vel en dreng!) og smilede som en fræk slagterhund. Jeg jublede og kom i tanke om, at man endelig ikke må gøre det, for ellers tror han at han skal præsentere noget ligende hver gang. Man skal anerkende, ikke juble over lidt tis.

Men så pædagogisk er jeg ikke helt, så det blev en jubel og en high five. Et lille skridt for et lille menneske. Spændende begivenheder i sommerferien. Bryllup og pottetræning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...