torsdag, juni 10, 2010

Gør som jeg siger, ikke hvad jeg gør!

I dag tog jeg og Max på en tidlig morgentur i øsende regnvejr. Max ville gerne ud at køre med bus og det gjorde vi så. Jeg besluttede at vi skulle af et sted i midtbyen og vi gik gennem de morgenstille, våde gader for at tage hen til Bruuns Galleri for at købe en bolle og lidt vand at drikke. Vi stod i kø ved bageren og pludselig væltede der ind med en gruppe højtrøsende teenagerdrenge, der nok havde overset mig og Max. De stillede sig foran os. Max sad i klapvognen og vi kikkede på hinanden som lidt indforstået a la "dumme drenge". Så stak Max et listigt smil frem til mig og vendte hovedet mod dem og af en 2½ årig drengs fantastiske lungekraft brølede han. SÅ FLYT JER DOG!!!!!!

Jeg ved så ikke hvem der blev mest forskrækket, mig eller de flok granvoksne teenagerdrenge. Der var 4 par øjne der stirrede tilbage på Max, og de flyttede sig ret faktisk til bagved os. Tror at de ikke var i tvivl om at Max ikke er en man skulle pisse på.

Jeg er meget imponeret, men samtidigt lidt flov, fordi børn nu engang imiterer deres forældre og disse ordlyd kunne meget vel været kommet fra mig. *smiler uskyldigt*

5 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...