fredag, juni 11, 2010

Awarden


* Kopi awarden i din blog for at vise at du har modtaget den
* Tak til den person du fik awarden fra
* Tag 7 nye bloggere
* Skriv 7 ting om dig selv
Tusind tak til Christina for awarden. Det er så godt som næsten aldrig at jeg bliver tagget.
Jeg synes at Gud og hvermand er blevet tagget, eller faktisk ikke. Der er en par stykker eller flerejeg gerne vil have med på legen. Det er så min søde mor, min dejlige veninde, min fantastiske kusine, en skæg nordjyde og ikke mindst min stofpusher fra Sjælland.
Så here it comes...
1. Jeg elsker sko. Jeg har selv adskillige par. Mere end godt er. Der er mange jeg synes er flotte, men ikke noget jeg selv kan bære. Når man peoplewatcher, tjekker man som regel fra top til tå. Jeg tjekker futteralerne først. Fodtøjet siger meget om personen.
2. Jeg tror på ordsproget; Rig er den, der er tilfreds. Jeg er umådelig rig. Ikke på bankkontoen. Men jeg er rig på kærligheden og gode venskaber. Så ja, jeg er tilfreds. Jeg klager ikke. Alt for meget. :-)
3. Jeg har haft stress. Helt seriøst. Gik ned med flaget mellem to eksaminer. Jeg er ellers jernhård. Superwoman. Men jeg græd og kunne ikke sove i flere dage. Jeg gik til psykolog. Fik gode redskaber fra hende. Jeg klarede den sidste eksamen med et pænt resultat for mig. Redskaberne virkede. Jeg vil bruge en psykolog igen, hvis det bliver nødvendigt. Familier og venner er "blinde" af deres bestemte opfattelse af en. En psykolog kan se sagen fra 3 sider.
4. Jeg vil aldrig kunne stemme til højre for midten ved diverse valg. Aldrig. Man er vel farvet hjemmefra. Men jeg kan også se dårlige ting ved det røde segment, men det blå er bare VÆRRE. Så det sker ikke. Ever.
5. Sværger til Ude & Hjemme. Læste det hver onsdag som barn, flåede nærmest bladet fra min mor når hun kom hjem med det. Jeg har læst det on & off gennem årene. Men jeg vender altid tilbage til den på et eller andet tidspunkt.
6. Jeg har engang haft 23 pennevenner på engang. Nej, jeg kan ikke huske dem alle!
7. Jeg elsker blomster og duften af nyslået græsplæne. Jeg drømmer om min egen have engang og håber at jeg har arvet min fars anlæg for det botaniske. Min far har grønne fingrer og en gartners sjæl.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det dog en flotbolg du har..
  Kommer du ikke snart og lærer mig det???Kun dig og mig....
  efter brylluppet????

  SvarSlet
 2. Det er blevet en dælme god blog du har lavet. meget grønt og så rar ved øjene. :)

  heh jeg kan hellere ikke stemme til højre. venstre og K.. pffft. rige idioter. hehe.

  det er da godt at du er rig på noget andet end penge.:)

  john

  SvarSlet
 3. Mor: Ja, kan sagtens lære dig det. Nemt, nemt.

  Ja, grønt er altid godt. :-)

  SvarSlet
 4. Jamen som du dog skifter tema for tiden, det plejer ellers at være mig som gør det!

  Nu har jeg 2 tags at følge op på, køleskabes tags og denne. :)

  jeg får travlt!

  SvarSlet
 5. så kender jeg dig en smule mere, dejligt! :)

  SvarSlet
 6. Interessant at lære mere om dig. Apopros Ude & Hjemme,så kan du hente dem på aktivitetscentret. Jeg har stakkevis, for jeg har læst dem uafbrudt i 22 år, men har dog smidt ud og har kun ca blade for 1 år af gangen.
  Tak for ideer til nyt indlæg på min blog som mild sagt er i dødvande. Jeg giver skylden til Facebook, de er jo dér allesammen og bliver dagligt opdateret.

  P.s. jeg er STENSIKKER på at du får din egen have engang. Bare se på mig, jeg troede heller aldrig det ville ske, men det gjorde det. Så du kan godt begynde at købe havehandsker :)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...