tirsdag, juni 15, 2010

25


Nu er der stille og roligt kommet små sommerfugle i min mave. Om 25 dage bliver jeg Fru Madsen. Om 25 dage skal jeg og Doug fejre vores kærlighed og foreninghed med familie og venner. Om 25 dage er det præcis 5 år siden vi besluttede at det er os to. Det bliver vildt, spændende, sjovt, stressende og kærligt. Jeg prøvede min brudekjole i dag hos min vietnamesiske skrædder. Den er så smuk og flot og passer perfekt til mig. Jeg glæder mig til at se Dougs ansigt for mig, når han ser mig komme gående. Jeg kan af gode grunde ikke vise billeder af kjolen her på bloggen. Men her er et af de mere sjældne billeder af os - sammen.

5 kommentarer:

 1. Hold da k... hvor er dit hår blevet langt. I alle de år jeg har kendt dig, har jeg aldrig set det så langt.

  Du bliver den smukkeste brud, og Doug bliver den flotteste gom. Basta

  Donerer du så noget af dit hår til mig efter brylluppet *fnis*

  SvarSlet
 2. Ja Elisa..du blir en smuk brud...

  SvarSlet
 3. Glæder mig helt vildt... elsker bryllupper...
  glæder mig osse helt vildt til at se den omtalte kjole

  KNus heidi

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...