søndag, maj 09, 2010

At blive poltet

Så er jeg sørme blevet poltet. Det troede jeg ikke lige. Doug er en elendig skuespiller, men til hans ros sladrede han ikke. Det er mistænkelig at ens tilkommende forlanger at man tager bussen på et præcis klokkeslæt og ikke bare tager den næste bus. Hvorfor er lige præcis det tidspunkt vigtigt?

Så stormede der piger frem fra McDonalds på banegården og jeg var mere end lamslået. Jeg nåede at tænke et splitsekund - hvem står bag mig og hvorfor hujer de?

Endda søde piger langvejsfra kom. Det blev en dejlig dag i mit ånd. Stille og roligt med ansigtbehandling, en lille konkurrence, kreative indslag, indtagelse af tøsesprut, god mad og afrundes på cocktailbaren, som jeg faktisk altid gerne har villet besøge, men ikke lige fundet en lejlighed til.

Jeg blev meget glædelig overrasket og taknemmelig. Jeg har godt nok ikke været til noget polterabend arrangementer, men jeg har hørt historier om hvor svært det er, skænderier osv. Men det mærkede jeg ikke det mindste hele dagen igår.

Billeder har jeg ikke taget, men der blev taget billeder af andre den aften, mon ikke jeg får et elelr to som minde?

6 kommentarer:

 1. Hehe...
  Ja den var svær at holde hemmelig især da du sagde til mig, at er ingen der hold polte for dig...

  SvarSlet
 2. Tusinde tak for en super god polterabend. Det var VIRKELIGT svært at holde på den hemmelighed, for jeg har sjældent nogen hemmeligheder for dig.

  Men denne var en god en. Jeg håber at du nød den!.

  SvarSlet
 3. Neej blev du taget i en bus? Go historie! :-D Og dejligt at høre at du nød dagen!!

  SvarSlet
 4. Helena: Nej, jeg blev ikke taget i en bus, men jeg SKULLE med bus på et bestemt tidspunkt for at nå frem til banegården kl. 10.30.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...