torsdag, april 22, 2010

Velkommen hjem

Svogeren var strandet i New York siden vulkanen under Eyjafjallajøkull gik i gang. Men han kom hjem i nat. Efter en meget lang rejse der inkluderer flyturen over Atlanterhavet, togturen tværs over Europa og så siden hentet af svigerfaren ved Flensborg midt om natten og kørt den lange vej hjem til sine to i Aalborg - Velkommen hjem M!

Du må have mindst en historie eller to at fortælle næste gang vi ses.

Masser af krydsede fingrene til dem der stadig er strandet rundt omkring i verden, langt væk hjemmefra. Må I snart være hjemme igen.

6 kommentarer:

 1. Pyyh, godt svoger kom godt hjem, trods den lange omvej. Min svigermor og hendes kæreste var strandet i Madeira i 5 dage, før de her i går morges endelig kom hjem til Ålborg, de var dog mere heldige end din svoger for de fløj direkte til Tirstrup hvor deres bil stod. Godt vi har familien sikkert hjemme igen allesammen :)

  SvarSlet
 2. Hej! Du skulle vel aldrig være Elisa fra Skovby? Jeg kom tilfældigt forbi din blog, og synes jeg kan genkende dig og dit efternavn. Jeg tror, vi har gået på skole sammen :-)
  Ida

  SvarSlet
 3. Jow... Det er mig der er Elisa fra Skovby. Kan ikke helt huske navnet Ida, men dit ansigt virker bekendt. Du har vel en storebror der også gik på Skråvejen?

  Giv mig et hint... :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er lige blevet gift, men dengang hed jeg Porse Clemmensen til efternavn. Jeg er 81'er og gik vist i en klasse over Klaus. Min storebror hedder Jess og er fra '78.

  Og din søn ligner på en prik Klaus da han var lille :-)

  SvarSlet
 5. Kan faktisk godt huske Jess, udelukket ud fra dine ansigtstræk.

  Jeg har leget med Jess mange gange, og har faktisk et billede af ham og mig plus en mere (tror det var Søren, ham den rødhårede) som de tre musketer. Det var fastelavn på Skråvejen.

  Ja, mange siger at han ligner Klaus som barn. Men det må jo komme fra mig, så... :-)

  Ludvig ligner dig meget på øjnene. Milde øjne.

  SvarSlet
 6. Ha. Det der fastelavnsbillede kan jeg godt huske. Sådan et har mine forældre også :-)

  På min blog linker jeg til 'Fætter Vitus'. Det er Jess' families blog, hvis du har lyst til at se hvordan musketeren ser ud i dag :-)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...