torsdag, april 08, 2010

Tillykke til mig!

Jeg er mutters alene hjemme på min fødselsdag. Doug er i skolen og Max er i dagplejen. Jeg har bare dalret rundt og lavet lidt hist og pist. Jeg må tage mig sammen til at bage boller til gæster i aften, og måske en kage hvis jeg lige orker det.

Doug og jeg havde bestilt noget over en hjemmeside, som vi har glædet os til at bruge til brylluppet, men af en eller anden idiotisk grund kunne virksomheden bag hjemmesiden ikke skaffe den produkt de selv har reklameret for - BIG MISTAKE! Nå, men ingen grund til at få ondt i r.... over det. Videre i teksten.

Men da jeg snakkede med dem over webtelefon, måtte jeg rette mine tæer ud flere gange, for hende som skrev/snakkede i telefon for mig, hun skrev som et radbrækket arm. Stavningen var så ufattelig dårlig, at jeg ikke forstår hvorfor hun arbejder der. For der kan nemt opstå misforståelser. Jeg siger ikke at jeg staver perfekt, men niveauet var virkelig ringe. Skal de ikke som minimum have 10. klasses eksamen i dansk for at arbejde der? Ja, så ringe var det.

Nå men indtil videre har jeg fået gode gaver, altså det vil sige at jeg godt nok har mistet den fra Nordjylland et sted mellem Aalborg og Århus i et af DSB's flotte IC toge. Nu håber jeg at finderen har glæde af min gave. Men jeg fik ellers en syæske (en stor en!) og en superduper jetlagerblæser af en hårtørrer, der tørrer mit hår ud på et splitsekund og det er noget af en præstation da jeg har megalangt (cirka!) og tykt hår som almindelige udmærkede hårtørrer tørrer først håret tørt efter 25 minutter. Av, det var en knudret sætning.

Nu håber jeg at dagen forløber sig stille og roligt - det er trods alt bare en torsdag. Uanset fødselsdage. Men tillykke til mig!

2 kommentarer:

 1. Happy biiiirthday Kære Elisa.
  Har sendt en sms til dig. men nul svar. det er ok.
  Hmm.. det er da træls at miste gaven i toget. :/

  Uha med det Webtelefonen... tæer krummende dårlig. stakkels dig. håber at du ikke led for meget gennem det. hehe.

  knus
  John

  SvarSlet
 2. Sikkert den samme som hjalp mig på web telefon her for et par uger siden. Igen tillykke. Lykke kan man ikke få for meget af, tykt hår eller ej :)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...