lørdag, april 17, 2010

Skovturen

At kalde det for en skovtur, er nok en anelse overdreven. Men vi var da ude en lille spadserertur i Risskov Skov. Ja, undskyld min farverige påklædning. Det er aldrig svært at spotte mig i menneskemængden og nogle veninder synes endda at det er lidt pinligt at jeg har sådan en excentrisk overfrakke.

Max er en forsigtigper (ikke fra mig) og skal lige skubbes til når der er ting vi synes han skal prøve. Såsom at klatre på træstammer. Så her "skubber" jeg lidt til Max ved at placere ham ovenpå.
Han syntes faktisk at det var ok sjov, han ville klatre op og ned en par gange.

Ser godt nok skræmt ud her, men det var altså sjovt.

Det var endnu sjovere! At kaste bladene op i luften, både mor og far blev overdænget med halvt år gamle døde blade.

Jow.... Han var skam med i dag! Mesterfotografen.

2 kommentarer:

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...