mandag, april 12, 2010

Jeg erklærer...

Jeg har begyndende senehindeskedebetændelse af at skrive under på diverse erklæringer, blanketter og ansøgninger. Jeg har i dag skrevet under på ægteskabserklæring, navneændringsblanket, ledighedserklæring til a-kasse, pasningtilbudsansøgning (børnehaven til Max), CV-erklæring og... Jo, det er vist alt indtil videre. Så er det jo meget godt at Max var i dagplejen, så jeg kunne koncentrere mig om det hele.

Yeah, it's hard to be me!

3 kommentarer:

 1. Du må gerne låne min beskytter så din hånd kan blive klar igen *G*
  Har ikke rigtig brug for den for tiden

  SvarSlet
 2. Køb et hus som ugift- så kan jeg love dig der skal underskrifter til...

  Hilsen Kusinen.

  SvarSlet
 3. Her står den på udmelding af børnehaven og skema til
  skolen, SFO og skolebuskørelse. Føler
  med dig.
  Kig i Posten de næste par dage, der er noget på vej til jer

  Knus Heidi

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...