mandag, april 05, 2010

Dette og hint

Jeg elsker lidt sjove og skøre detaljer i boligindretning, og dette polaroidhjerte er da en superfin idé. Man kan sagtens bruge alm. fotos.

Så er der ryddet op på altanen - men desværre er hyggekrogen røget. Dette billede er fra sidste sommer. Vi har simpelthen så mange ting, og selv om vi sorterer ud med hård hånd, ender man alligevel med en pæn del ting vi ved vi kommer til at bruge og ikke lige kan smides ud. Vi mangler bare så meget et værelse ekstra!

Både Doug og jeg er store fans af Hummel, og Max er den sagsløse offer for vores Hummel indkøb. Han har adskillige beklædningsstykker derfra. Det næste projekt er en par gummisko . Så er han godt kørende til i år. Et godt mærke med god karma bag sig. Så ja, det er direkte gratis reklame for Christian Stadil. Men tror næppe at han mangler moneter. Eller god karma.

Svogeren drager over til det store land helt ude vestpå - nærmere betegnet San Francisco. En by jeg selv gerne vil besøge engang. Men det er i forbindelse med hans arbejde, så ja, han skal arbejde en masse i følge ham. Men det forpligter kære svoger. Et flot postkort er et minimum. Svigerinden er så alene i en lille uge med deres babyboy. Men det klarer hun nemt. At være mor falder hende naturligt.

Når man har været i London 6 gange er der kun et bevis på at det er en by jeg elsker ubetinget. Så er det bestemt et must denne fine papirklip. Et kort over byen. Det findes lige nu kun i rødt som de londonske busser. Famille Summerbelle forhandler dette papirklip og meget andet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...