fredag, marts 05, 2010

Vildbassen

Puha for en aften i går. Max havde sovet for lidt i dagplejen, og vi besluttede at han skulle tidlig i seng. Men inden da skulle der spises aftensmad. Der opførte han et stykke a la træt hysterisk 2 årig, der ikke vil spise den aftensmad han fik serveret og i det hele taget hylede hver gang han fik lidt kylling i munden. Fordi det er lidt skind på, alt for varm eller hvad der ellers nu er i vejen.

Nå men, så snart aftensmad er ovre, så ville han se lidt dvd, og fik lov til at se Dora Udforskeren, selvfølgelig gav han sig til at komme i sofaen, og han er ret dygtig til det. Så meget at han i et hop kom på afveje og knaldede hovedet i sofabordet. VRÆÆÆÆÆÆÆLLLL!!! Selvfølgelig gjorde det herrenas, og vi trøstede så godt vi kunne, mens hans højre øjenbryn voksede til 4-dobbelt størrelse.

Nu er han rød og lidt blå omkring højre øje. Den dreng, vildbassen fra Frydenlund.

2 kommentarer:

  1. Hihi hehe, det var ikke mening at grine, men jeg sad og smilte sååå bred. Det ligner korrekt som min dreng. Selvom han skal blive 3 snart og næsten hver dage måtte vi diskutere om måltiden. Jeg ved at drengen kan lide alt, men når han ankomst til bordet og hylede braaddrrr nejjj vil ikke have, smuttede fra bordet. Jeg sagde at du har ikke smagt, så kan du jo ikke sige at du ikke kunne lide. Et par min efter blev tallenken tom. Ja tosset ungen imellem.
    Men det var da ikke sjovt at få blåt øje. Uha, håber at det går bedre idag :) God weekend.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...