søndag, marts 14, 2010

Max & hættemåger

Der var bogstavligt talt hundredevis af dem - hættemåger. De sloges om brødkrummerne vi delte ud. Så meget at de ret faktisk snuppede mad ud af næbbet på de andre, hvis de kunne se sig snit til det. Jeg kastede en masse op i luften og de fløj i cirkler over hovedet på os, og Max kunne ikke lade være med at grine hele tiden.

Men det var ænderne vi kom for at se, der var ikke så mange af dem. Flere er nok døde af kulde eller flygtet til en noget varmere (og mere isfri) sø. Halvdelen af søen var dækket af is, men jeg kunne se, at der var hakket i den ene ende (sikkert af parkpersonalet), så der var (iskoldt) vand til fuglene. Når ænderne går på is, så skøjter de hen over isen med spredte fødder. Svømmehuden er lige så effektiv på isen som i vandet. Hættemågerne var noget mere klodset i det på isen, men helt sublimt i luften. Som mini-jetfly.

Et flot eksemplar. Var slet ikke bange, da vi gik hen til den. Tror at den ventede på, at vi skulle give dem mad.
Jamen det er da os. Med vinterkulør og tydelig mangel på D-vitaminer. Vi er bestemt glade for at solen er begyndt at titte frem igen. Taget af svigermoren.


Det er mig, snart 32 år. Alderen sætter sit præg allerede nu. Har tydelige linier under øjnene. Det varer ikke længe før jeg skal have noget hjælp til mine indkøbsposer.

Max ligger og bobler ude i klapvognen. Helt mæt af frisk luft og indtryk fra Botanisk Have. Godt begravet under vintertøjet og et varmt tæppe. Spændt fast og med alarmen tændt med moren rendende hen til vinduet hver 3. min. Så der ikke er en eller anden galning der tager ham med. Tag det rooooligt til jer i Svendborg.

3 kommentarer:

 1. Skønne billeder...

  Håret, kan jeg ikke låne noget af dit HÅR-DNA?

  SvarSlet
 2. Troede først i havde været ude ved havnen men opdagde det var botaniske have med alt det måger..hehe..
  ja hår har du altid haft meget af og rynkerne arver du efter mig høhøhøhø...

  SvarSlet
 3. Flottet din frisure...

  Louise M

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...