onsdag, marts 24, 2010

For meget vovemod?

Jeg ved ikke helt om jeg har skudt mig selv i foden ved at tilmelde mig. Men nu er det gjort. Hellig Guds Moder - se i nåde til mig!

Jeg har tilmeldt mig til et kvindeløb med en 5 kms distance. Det er om 2 måneder. Mon jeg kan lære at løbe 5 km på under 3 timer inden da? Uden at dø af hjertestop undervejs? Uden at dø af flovhed over min langsomme tempo.

Jeg er optimistisk, jeg satser på at klare det på 59 min og 59 sekunder. Jeg ved ikke helt om det er fornuftigt. Om det er pisk eller gulerod. Er der andre der vil joine mig og være med til at slæbe mig til målstregen? Eller være mit heppehold?

Jeg er bare så meget død. Og dum måske. Hvad synes I?

5 kommentarer:

 1. Der er vel ingen der siger du skal løbe, såvidt jeg ved, er det tilladt at gå :)

  Kram Tine

  SvarSlet
 2. Elisa - Du kan nå løbe træning 2 mdr til deltager løbe 5 km og måske udmærket resutalt tid.

  knus
  Louise

  SvarSlet
 3. Modig af dig.
  Jamen så træn lidt, så du kan holde til at løbe og gå ind i mellem..
  jeg skal også selv løbe..
  mor

  SvarSlet
 4. Vi står ved målstreget og vinker til jer :)


  /Doug

  SvarSlet
 5. Og jeg siger bare: Hep hep! Synes det er fedt at du også har tilmeldt dig til kvindeløb - det eneste jeg ærgrer mig over, er at vi ikke kan løbe sammen :)

  Men hvis du begynder træningen NU - er du bestemt i ok form til den tid, og kan sagtens klare 5 km uden at dø... Det er i hvert fald min satsning.

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...