fredag, marts 12, 2010

Damn RS!

Det er snart ikke den virus Max ikke har fået. Samtlige går på omgang hos ham. Nu har han RS-virus og får noget penicillin for at forebygge mod lungebetændelse. Det er det samme som han fik for halvanden måned siden. Nu håber jeg at foråret bringer et godt helbred for os alle 3. Det skal det, for der varsler et bryllup, og vi gider ikke være snottet der.

2 kommentarer:

  1. Uha, det er slemt. Men Max er ikke så hårdt ramt. Mickey fik det som 6 mdr gammel og var indlagt med drop og det hele. da han blev syg gik jeg til lægen som sagde det var influenxa, efter 4 dage blev han mere om mere syg.Efter 2 mere dage var det Hu hej afsted til skadestuen igen blev det slået hen med en harmløs influenza. Næste dag var Mickey næsten bevidstløs. Jeg ringede efter en ambulance men blev afvist. Så jeg tog taxa op på hopstalets børneafdelingen og løb ind med ham på armene og skreg efter hjælp. Endeligt tog demig alvorligt. Mickey blev starks indlagt og lagt i drop. Lægen sagde at havde jeg ventet én mere dag var han død. Jeg var rasende!! meget rasende og meget fortvivlet for ingen troede på at det var alvorligt. Ved siden af Mickeys stue døde et barn af samme virus. Elisa, det er ikke for at skræmme dig men jeg har stadig behov for at dele min historie med andre der har et barn med samme virus. den KAN være harmløs, og det er den i langt de fleste tilfælde, og Mickey kunne være kommet hurtigere over det hvis lægerne havde lyttet til mig. Så jeg er SUPER glad for at max er i behandling og snart bliver frisk igen. ((varmt)) knus til dig og max of Palle og god bedring!!

    SvarSlet
  2. Uha. Sikke en forfærdelig oplevelse. Nogle gange er en mors intuition 100 x bedre end lægens.

    Har oplevet at jeg rendte lægehuset på døren flere gange på en uge, og de blev ved med at sige at Max bare er meget forkølet. Men den sidste læge tog mig lidt mere alvorligt, og så havde han H1N1-relateret lungebetændelse. Men gyser ved tanken om det du har oplevet. Godt at det endte godt.

    Lidt klejsk stædighed betaler sig.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...