fredag, februar 12, 2010

I did it!


Så fik jeg købt en symaskine. Gu' gjorde jeg det! En Pfaff Hobby 1132 til meeegggeeeet rimelig pris, uden at give røde tal på bankkontoen. Og nej, den er ikke i 10.000 kroners klasse, og heller ikke i 5000 kroners klasse. Jeg købte også ekstra nåle og spoler til. Den kommer om en uge. Leveret gratis.
Helt vildt. Så skal jeg dælme sy. Det har jeg lovet Doug. Den må ikke stå og samle støv. Men tro mig, jeg er ydmyg. Starter helt fra bunden af.

3 kommentarer:

 1. Wauu..tænk du tør...
  god fornøjelse.
  Spørg line hvis du er i tvilv..hehe.

  SvarSlet
 2. God fornøjelse, glæder mig til at se hvor mange grydelapper og hvad ved jeg der kommder ud af det. Thi hihi

  SvarSlet
 3. Tillykke med det nye familiemedlem!! Må spolerne gløde ;)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...