tirsdag, februar 02, 2010

Hobbydrømme


Var på boghamstring i det store bogudsalg i Bruuns Galleri. Jeg elsker hobbybøger, og kan godt lide ideen om hjemmesyet tøj til poden. Problemet er blot, at jeg er udstyret med en forsvindende lille tålmodighed. Det kræver ligessom også en symaskine. Der virker. Som ikke er aflagt fra en eller anden gammel mormor. Som er simpel. Lige ud af landevejen og overlock. Det er hvad jeg kan klare.

Jeg HADEDE håndarbejde på folkeskolen. Jeg havde mindst 12 tommelfinger. Mens min klassekammerat S syede, strikkede, hæklede og hvad man ellers kunne lave til den store guldmedalje. Hun var og er stadig meget dygtig. Jeg ville ønske at jeg havde hørt bare lidt efter, så jeg kan andet end at strikke ret og vrang og at tråde en nål.

Men jeg satser på, at hvis jeg engang venter barn nr. 2, vil jeg sætte mig grundigt ind i syverdens ABC mens jeg er på barsel - det sker nok omtrent den dag helvede fryser til is eller nowet!

2 kommentarer:

  1. Ved lige hvad du mener. Vi har åbenbart ikke arvet særligt meget af håndarbejd-genet hverken fra din mor eller vores mormor. Jeg kan dog trøste dig med at det aldrig er for sent. Jeg var over 30 før jeg kunne finde ud af at sy, men når først man kommer i gang så går det nemmere. Så bare klø på.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...