onsdag, februar 24, 2010

Blandet landhandel


Man kan godt blive for distræt. Få timers søvn om natten med en lille dreng der synes at det er morgen kl. 4.27. Så glemmer man tingene. Jeg har glemt mobilen på arbejdet. Flot! Så hvis jeg ikke lige svarer, så ved I hvorfor.

I mandags hentede jeg min nye symaskine på posthuset - den står der stadig ude i gangen. Jeg har læst manualen fra A til Z flere gange. Så jeg burde kunne. Et er teori, noget andet praksis. Men jeg vil prøve i weekenden. Skal lige rode efter noget stofrester at prøvekøre dyret på.

Det fede ved at kende en der er kreativ, og har en blog, er at man kan spørge om hjælp - med lidt bestikkelse. Ejer nu to mønstrer til bukser til 1- og 2 årig. Jeg satser på at kreere noget til Max og til min nordjydske nevø inden for den nærmeste fremtid. Så I er advaret svoger/svigerinde.

Forresten... Hentede også noget andet i mandags. Vores vielsesringe! Vi elsker dem, vi vil allerede gå med dem. Men vi venter. Nogle traditioner er værd at bibeholde. I må vente til juli. Det er sådan set lige om lidt. Vildt. Så er jeg en gift frue. En kone.

2 kommentarer:

  1. Vi er simpelthen SÅ klar til at aftage alt hvad du kunne finde på at kreere til Asger - måske du kunne lave dem ½ størrelse dem til 1 år, så kan han måske passe dem allerede :-). God arbejdslyst...

    SvarSlet
  2. Jeg behøver ikke altid bestikkelse ;) -- glæder mig til at se hvad du laver.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...