lørdag, januar 30, 2010

Vis mig dine kogebøger

Det er blot et udsnit af de mange kogebøger vi har. Lige fra den lille bog om chokolade, noget børnemadsbøger, selvfølgelig en par Jamie Oliver og Gordon Ramsey, min farmors koge- og bagebøger fra 60erne, nogle dessertbøger jeg udelukket købte pga. forsiden og så den italienske madbibel vi fik fornylig med over 2000 opskrifter, endnu ikke kikket grundigt i. Så en bog om hvidløg (vi er hvidløgsfan herhjemme), hvor man kan lave ALT med hvidløg. Sågar is. Ydrk!

Men den bog vi bruger mest, har jeg fået fra min kære mor, "God mad - Let at lave" Ernærings- og husholdningsøkonomiforenings kogebog. Lyder dræbende kedelig, men den er faktisk ret god og har reddet mange middagsmåltider hos os. Den kan jeg varmt anbefale.

Reglerne er:

1 stk billede af dine kogebøger
1 stk udvalgt bog og anbefaling
3 tags til andre bloggere

Jeg tagger madelskere, Mette, Christina og den anden Klejs

4 kommentarer:

 1. Har også en del kogebøger købt pga forsiden. Kim købte en til mig med chokolade opskrifter, bare fordi jeg ælsker chokolade. Sådan skal det være :-). God mad, den har vi også den bliver brugt flittig, den er så god. Ingen tvivl om at ungerne får sådan en når de engang flytter hjemmefra.
  Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Har også jeres udvalgte kogebog! :) men mon ikke andre også har den.

  Og tak for tagget, har allerede lavet min :)

  SvarSlet
 3. Ja den er god den bog ellers havde jeg ikke købt det.
  var efterhånden træt af at svare på sms om hvordan man laver ditten og datten hehe..

  SvarSlet
 4. Nå for pokker..så må jeg se at få støvet mine kogebøger af. Jeg laver nemlig b´mad efter hukommelsen, samt improvation. Det vil jeg forklare på min blog. Vil bare lige sige at "God mad - let at lave" er min mad-bibel. det er de opskrifter som jeg laver udenad nu og den bog der er mest slidt..nå, nok om det. det kommer på min blog.

  (P.S.. vi elsker også hvidløg, så nu tør vi godt spise hos jer en gang..hehe)

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...