mandag, december 07, 2009

Inspiration

Vi (læs: jeg..) har bestemt at bryllupsfarverne skal være orange og fuschia. Vi skal giftes om sommer, så der skal knald på farverne. Så selvfølgelig elementer af hvidt over sig. Det er stadig et bryllup. Jeg kan lide skoene, jeg kan lide rispapirlamperne og jeg kan rigtigt godt lide ringen, men det springer vi så let og elegant over. Der er der ikke penge til, og vi har heller ikke vundet i lotto. Endnu. Det satser vi på at vi gør en dag.

PS: Orange var også en af mine forældres bryllupsfarver (sammen med grønt, hvidt og brunt - meget retro i dag) Så det er en link mellem min og Dougs til mine forældres.


2 kommentarer:

  1. Hvidt ? Det var da kun min brudekjole??
    orange-grønt-brunt ja det er rigtig nok..sjovt !!

    SvarSlet
  2. Rispapir lamper- fantastisk ide. den tanke kan je godt lide. Det vil skabe en helt fantastisk stemming til bryllupet. Og jo, de sko er faktisk ret flotte.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...