mandag, november 02, 2009

Køresyg

Ved I hvad der ellers kan slå mig ud, mig der ellers aldrig bliver køresyg? Lugten af gammel prut og ferskensnaps i skøn sammenblanding.

Jeg var det uheldige offer i bussen - en lettere bedugget mandsling satte sig ved siden af mig, og han lugtede som nævnt af gammel prut og ferskensnaps. Han sad der ved min side hele vejen hjem. I 40 min led jeg alverdens kvaler og trak vejret gennem munden som en gispende fisk. De andre i bussen havde tydeligvis medlidenhed i blikket, men hjælpe kunne og ville de nok ikke.

I tænker måske, at jeg bare kunne flytte mig? Bussen var propfuld. Aldrig har bilos lugtet så godt da jeg stod af!

2 kommentarer:

 1. Fy for fanden... det er ikke rart at høre.
  Har prøvet noget lignende. hvordan kan folk drikke om dagen? kan ikke forstå det.
  håber at du ikke får trauma ud af dette.
  knus

  John

  SvarSlet
 2. Fy for fanden... det er ikke rart at høre.
  Har prøvet noget lignende. hvordan kan folk drikke om dagen? kan ikke forstå det.
  håber at du ikke får trauma ud af dette.
  knus

  John

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...