søndag, november 22, 2009


Jeg har lokket en veninde i fordærv. Jeg fik overtalt hende til at se "New Moon" i biffen med mig. Hun sørgede for at se etteren, "Twillight" før bifturen. Hun er helt og adeles faldet for historien om Edward, Bella og Jacob. Hun er faldet så meget for filmene, at hun med det samme efter bifturen købte hele bogserien. Jeg lovede hende, at trods for filmene er rigtig gode, så er bøgerne 10 gange bedre.

Der er delt i to lejre med hensyn til hvem man holder med. Selv om jeg godt ved hvordan det ender, så er jeg med i Team Jacob. Jacob Black spilles af Taylor Lautner, og er bare en klasse for sig selv. Så må andre beholde Robert Pattinson (Edward) med det mystiske "James Dean møder elektrochock" frisure. Lidt øjneguf skal I ikke snydes for.


2 kommentarer:

  1. Hvem kan ikke falde for de to dejlige væsener i filmene :) Jeg kan faktisk godt forstå dem, som er i Team Jacob, for jeg synes også at han er hot, især i 2éren og med det korte hår, som klæder ham rigtig godt og med den krop!

    - men der er et eller andet ved Edward som tiltrækker mig (undtagen hans hvide ansigt!).

    SvarSlet
  2. Taaak for det syn. Fik et smil på mund med det samme. Har stadig ikke besluttet mig endnu hvilke team jeg tilhører til.. Det er liiiidt svært.

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...