fredag, november 13, 2009

Blandet landhandel og en hilsen...

Sommetider er man lidt "blind" over for hvad ens barn kan og hvor meget han egentlig har udviklet sig. For jeg og Doug ser ham hver dag. Men igår gik der op for os - hold da k... han er TO år!

Han er nu nået lidt op over halvdelen af min egen højde (jeg er en bette en) og han er ret faktisk i stand til at besvare spørgsmål fra os med et ja eller et nej. Han kan faktisk reflektere og spørge os nu. For det meste spørger han om vi skal lege. Ikke Einsteins relativitetsteori. :-)

Han er nu så stor at han ved, hvilke knapper han skal trykke på, for at gøre mor og far blød i knæene. Også bedsteforældrene for den sags skyld. Det er nu meget godt med den kommende fætter. Så er opmærksomheden ligeligt fordelt. Aroporos kommende fætter, så er det lige oppe over for tante i Nordjylland. Der forresten har fødselsdag i dag, tillykke. Hip hip hurra! Nå men, vi her i Frydenlund glæder sig til at fætteren (Som Doug påstår hedder Lasse - don't ask why!) dukker op. Jeg glæder mig til at smykke mig med titlen som tante. Faster er jeg jo allerede.

1 kommentar:

  1. Utroligt som tiden er gået - sådan tror jeg vi alle tænker - men jeg glæder mig mere og mere til at se mere til Max, når vi flytter - jeg ved jeg har sagt det mange gange nu, men det gør jeg altså!! :o)

    God weekend, kram Tine

    SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...