lørdag, november 28, 2009

Året dekorationspris går til...

hverken mig eller Doug. Vi har dekoreret kalenderlys og adventslys - Gæt hvem der har lavet hvad. Vi bliver ikke fornærmede. Vi har moret os over de rædsler vi har skabt. Vi gad ikke gå ud og klippe gran til dekorationsbrug i det øsende regnvejr. Så vi brugte dem vi har. Masser af julekugler, julekugler og atter kun julekugler. Jeg kan vist gået droppe idéen om at blive kontaktet af "Bo Bedre". Øv!

5 kommentarer:

 1. Jeg tror at den venstre er Elisas, altså den med den høje lys og mange kugler :)

  SvarSlet
 2. Hmm jeg tror den til højre er din.. og den venste er Palle's.
  Hmm hmm. xD
  John

  SvarSlet
 3. Det er min til venstre og Dougs til højre. De er da to flotte rædsler!

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...