tirsdag, oktober 27, 2009

Masser af kindrødt?

I min makeup-pung har jeg forskellige ting, der gør at jeg ser præsentabel ud på arbejdet. Jeg har den altid med. Min røde pung hedder "Karen", og den indeholder følgende, Great Lash Mascara (sort) fra Maybelline - all time best mascara for mig, en NUXE lip balm - gør mine læber bløde og så dufter den af honning. Eyeliner fra Gosh i farven "Granit", altså meget mørkegrå. En lille æske med to farver (den ene med lidt glimmer i), som jeg bruger ofte, når det skal være ekstra festligt. En mineral foundation - også fra Maybelline. Samt en lille tube Clarins håndcreme. Hvad er der i din makeup-pung?

7 kommentarer:

 1. I min makeup pung er: der brun pudder fra max factor, forskellige mascara (er vild med mascara) men bruger især den fra Christian Dior, max factor øjenskygge i brune nuancer. og så lip balsam fra Ole Henriksen og fra Lancome de er lækre, men pebret i prisen

  SvarSlet
 2. Købte engang "Dior Show", og blev fælt skuffet. Synes at det gjorde mine hvide griseøjenvipper endnu mere tyndere at se på. Så nok er Dior et fint mærke, men mig virker det ikke på.

  SvarSlet
 3. Ja det kommer nok også an på hvad det er for en man tager af dior. Jeg har generelt også problemer med mascara da jeg HADER de klumper og klistrer. Men det er jo forskelligt hvordan folk de bedst kan lide :o)

  SvarSlet
 4. Nu har jeg ikke nogen fiks lille pung, men har en taske...hehe.
  Og der er kun den der tube fra The Body Shop som jeg anbefalede på bloggen for 1 års tid siden.
  Kunne være at man skulle ønske sig en smart "karen"...

  SvarSlet
 5. Hvad synes I ellers om de der mascara, hvor de i stedet for at farve vipperne igennem, lægger sig som små "tuber" på? Så det er ingen sag i at fjerne det med almindelig vand.

  Købte en i foråret - og den gjorde mine vipper helt fantastiske, men en vis lille fyr kom til at skru den fra hinanden, så den tørrede ud. Kostede noget nær 300 kr. Dyr fornøjelse!

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...