mandag, oktober 19, 2009

Hjulene på bussen drejer rundt, rundt og rundt...

50 min. Så længe tog det mig at aflevere Max til heldagslegestuen. I gåafstanden er det ca. 2,5 km. og det kan jeg snildt tilbagelægge på 20 min i ro og mag.

Men i dag besluttede min hjerne (midlertidig kortslutning...) , at vi skulle tage bus(ser) dertil, og jeg kan godt sige jer, det er edermame ikke lækkert at stå i benzinos fra Hasle Ringvej i f***BIIIPP!!***g halv time, mens 3 busser susede forbi med chauførrer der bare trækker skulderen op og ned af medlidenhed, fordi bussen er proppet med tonsvis af pubertære gymnasieelever. Tag så at bruge cykel I blege, efterårstrætte aspargeser!

Max hostede som en KOL-patient, da vi endelig kom til heldagslegestuen.

Jeg gider ikke busser - helt ærligt! (tager bussen til og fra arbejdet i dag... Kun i dag...)

4 kommentarer:

 1. Adrr.... så var det godt at I ikke var i Bangkok. Men Hasle Ringvej er sikkert også slem. Hmm, godt I ellers normalt cykler!

  SvarSlet
 2. pyha... derfor tager jeg ikke så meget med busser. Glæd jer til Max selv kan cykle, så slipper i en masse ture med busser

  SvarSlet
 3. Øv, ja det kan være spildt af tid at tage bussen. Sommetider er det nemmere at cykle. tjek lige min blog, der er nogle billeder der kan få dig i bedre humør igen ;o)

  SvarSlet
 4. Sådan er det også her i København, at chauffører må afviste barnevogne, fordi enten er der overfyldt med mennesker, eller at der er 2 barnevogne i forevejen og dermed ikke plads til flere.

  Man burde lave særlige barnevogns-afgange. Ja BASTA!

  SvarSlet

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...